Parembugan Naraguna:JV01 M Khoirul Umam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

sukses```

Sugeng rawuh, JV01 M Khoirul Umam!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.29 (UTC)

JV015Chafid pirembagan 16 Mei 2012 07.45 (UTC)

Semangat nyunting Onigiri cheerleader.gif JV015Chafid pirembagan 16 Mei 2012 07.46 (UTC)

Sugeng nyunting[besut sumber]

Sugeng nyunting sadherek JV01 M Khoirul Umam. Onigiri cheerleader.gif

Nuwun sewu, kula kaliyan sedaya panitia siap sinau sesarengan. Menawi wonten babagan ingkang badhe dipuntangkletaken sumangga saged dipuntulis ing Warung kopi utawi langsung dikirim ing pirembagan panitia ingkang dipuntuju.

Matur nuwun JV015Chafid pirembagan 19 Mei 2012 12.35 (UTC)

Patroli[besut sumber]

Haloo JV001Cycy... Menika patroli saking kula, sumangga dipun pirsani.

  • Wiwit tanggal 7 Mei 2012 Panjenengan presensi kaping 5 dinten kemawon. Sumangga dipun pirsani wonten ngriki
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Kulawarga 5 - v v v v Sumangga dipun jangkepi
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 2 Juli 2012 12.16 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo sesuk wis tanggal 17 September 2012, Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 16 September 2012 14.58 (UTC)

Seratan inuseuntil[besut sumber]

Nuwun sewu,

Wonten kompetisi menika, panjenengan prayoginipun nyerat {{inuseuntil|30 Nopember 2012}} wonten wiwitanipun artikel, supados boten wonten tiyang ingkang nyunting artikel panjenengan ngantos tanggal 30 Nopember 2012 ingkang minangka wekdalipun purnaning Putaran kaping Sepisan. Nuwun, Semangat. Onigiri cheerleader.gif Nurulbaitirohmah pirembagan 17 September 2012 05.31 (UTC)

Ayo Nyunting[besut sumber]

Papat Limpad 2012 wiwit tanggal 17 September 2012 sampun kawiwitan, panjenengan ngantos tanggal 21 September 2012 dereng nate "nyunting", dados sampun 5 dinten boten presensi. Miturut tatacara ing kompetisi menawi 7 dinten boten nate nyuntoing panjenengan didiskwalifikasi saking Papat Limpad 2012.

Mangga miwiti NYUNTING.... Onigiri cheerleader.gif Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 22 September 2012 03.53 (UTC)

Artikel Pilihan Babak I[besut sumber]

Halo JV01 M Khoirul Umam,

Tetep semangat nyunting ya dex. Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I bakalan ditutup lho. Jadi, kirimkan artikel pilihan kamu ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel kamu yang ada untuk dijadikan artikel pilihan kamu.

Semangat ya dex. Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 26 November 2012 13.11 (UTC) Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif

Pengumuman Gugur[besut sumber]

Nuwun sewu Khoirul, miturut peraturan panjenengan sampun GUGUR ing Kompetisi Papat Limpad menika. Maturnuwun... Menawi sempet nyunting mangga nyunting, idhep-idhep latihan nyerat lan amal ilmu. Hehehe...

Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 19 Februari 2013 10.52 (UTC)