John Abraham

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
John Abraham
Johnnyabrahama.jpg
Abraham in 2009
Lair (1972-12-17) 17 Dhésèmber 1972 (umur 44)
Mumbai, Maharashtra, India
Pakaryan Actor lan Modhèl
Taun aktif 2003–saiki
Sana jaringan johnabraham.com

John Abraham ya iku aktor filem lan modhèl saka India kang lair tanggal (1972-12-17) 17 Dhésèmber 1972 (umur 44).[1] dhèwèké miwiti kariré dadi model, John Abraham dadi salah sijining artis kang paling laris ning India.[1] Saka model dhèwèké ngembangaké kariré dadi artis.[1] Film JISM dadi filem kaping pisan kang diperanaké déning dhèwèké ning Bollywood.[1] Film kang dirilis nalika taun 2003, anggawe dhèwèké dadi artis anyaran.[1] Sawisé iku, dhèwèké main peran ning filem kang judhulé SAAYA nalika taun 2003 lan filem romantis PAAP.[1] Film-filem mau lumayan sukses ning pasaran.[1]

Nalika taun 2005, liwat filem kang judhulé WATER, jenengé ora namung kondhang ning India, ananging uga kondhang ning njoba India.[1] Ora namung iku, filem mau uga bisa dadi nominasi ning kategori Best Foreign Language Film nalika ajang Oscar ke-79.[1]

Ora namung njegur ning donya akting lan model, manta pacangané aktris India Bipasha Basu iku uga laris dadi bintang iklan.[1][2] Amarga nyadar manawa dhèwèké bisa kapan baé bubar ning pagaweané saiki, dhèwèké kang kondhang dadi priya paling seksi versi E! News miwiti donya bisnis.[1] Salah sawijining pagawean anyaré ya iku dadi prodhuser filem sarta mbuka bisnis fashion, karo ngetokaké produk gaweané dhéwé, JA.[1]

Dhèwèké priya gagah kang anduwèni otot.[2] Dhèwèké ora nyenengi tato, dhèwèké ngangep manawa tato iku ngerusak awaké lan ngelarani.[2] Abraham nentang terang-terangan kabèh aksi kang ana gayutané karo kang ngerusak awak, kaya ta anggawe tato ning awak.[2] Anggawe tato ning awak bisa anggawe efek liya ning awak, dhèwèké wegah manawa lara amarga tato.[2] Kanggo dhèwèké, awak iku aset kanggo kabèh manungsa kang kudu dijaga saapik-apiké.[2] Dhèwèké sok ulah raga kanggo njaga awaké lan njaga awaké kanthi intensif.[2] Dhèwèké uga jarang nekani acara-acara pista.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l berita John Abraham dipununduh tanggal 25 Agustus 2011
  2. ^ a b c d e f g h berita John Abraham dipununduh tanggal 25 Agustus 2011