John Abraham

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
John Abraham
Johnnyabrahama.jpg
Abraham in 2009
Lair 17 Dhésèmber 1972 (umur 43)
Mumbai, Maharashtra, India
Pakarya Actor lan Modhèl
Taun akarya 2003–saiki
Situs jaringan johnabraham.com

John Abraham ya iku aktor film lan modhèl saka India kang lair tanggal 17 Dhésèmber 1972 (umur 43).[1] dheweké miwiti kariré dadi model, John Abraham dadi salah sijining artis kang paling laris ning India.[1] Saka model dheweké ngembangaké kariré dadi artis.[1] Film JISM dadi film kaping pisan kang diperanaké déning dheweké ning Bollywood.[1] Film kang dirilis nalika taun 2003, anggawe dheweké dadi artis anyaran.[1] Sawisé iku, dheweké main peran ning film kang judulé SAAYA nalika taun 2003 lan film romantis PAAP.[1] Film-film kasebut lumayan sukses ning pasaran.[1]

Nalika taun 2005, liwat film kang judulé WATER, jenengé ora namung kondhang ning India, ananging uga kondhang ning njoba India.[1] Ora namung iku, film kasebut uga bisa dadi nominasi ning kategori Best Foreign Language Film nalika ajang Oscar ke-79.[1]

Ora namung njegur ning donya akting lan model, manta pacangané aktris India Bipasha Basu iku uga laris dadi bintang iklan.[1][2] Amarga nyadar manawa dheweké bisa kapan wae bubar ning pagaweané saiki, dheweké kang kondhang dadi priya paling seksi versi E! News miwiti donya bisnis.[1] Salah sawijining pagawean anyaré ya iku dadi produser film sarta mbuka bisnis fashion, karo ngetokaké produk gaweané dhewe, JA.[1]

Dheweké priya gagah kang anduwèni otot.[2] Dheweké ora nyenengi tato, dheweké ngangep manawa tato iku ngerusak awaké lan ngelarani.[2] Abraham nentang terang-terangan kabeh aksi kang ana hubungané karo kang ngerusak awak, kayata anggawe tato ning awak.[2] Anggawe tato ning awak bisa anggawe efek liya ning awak, dheweké wegah manawa lara amarga tato.[2] Kanggo dheweké, awak iku aset kanggo kabeh manungsa kang kudu dijaga saapik-apiké.[2] Dheweké sering ulah raga kanggo njaga awaké lan njaga awaké sacara intensif.[2] Dheweké uga jarang nekani acara-acara pesta.[2]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l (id)berita John Abraham dipununduh tanggal 25 Agustus 2011
  2. ^ a b c d e f g h (id)berita John Abraham dipununduh tanggal 25 Agustus 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=John_Abraham&oldid=1013297"