Naraguna:JV04muhammad imam ustadi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nama kula Muhammad Imam Ustadi, Kula saking pawiyatan luhur Indonesia ngampil jurusan Sastra Jawa angkatan taun 2009. Kula lair taun 1991 tanggal 12 sasi Oktober. Ancas kula kuliah Sastra Jawa supados Basa Jawa mboten sirna ing rat, Amin...