Mathias Ibo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mathias Ibo

Mathias Ibo (lair ing Malang, Jawa Wétan, 6 Dhésèmber 1978; umur 41 taun).[1] Mathias Ibo punika salah satunggaling fisioterapis bal Indonésia.[2] Ibo punika fisioterapis ingkang sepisanan wonten ing Tim nasional bal-balan Indonésia saha persepakbolaan Indonésia.[1] Mathias Ibo punika gadhah katurunan campuran Indonésia-Swiss.[1] Sapunika, Mathias Ibo dipunpitados kaliyan Badan Tim Nasional (BTN) kanggé njabat dados fisioterapis Tim nasional bal-balan Indonésia.[1] Sadèrèngipun, timnas namung ngendelaken dhokter tim saha tukang pijet kanggé juru main ingkang kesléo.[1]

Mathias Ibo punika lulusan saking Universitas Thim Van Der Laan, Utrecht, Walanda.[1] Mathias Ibo kuliyah wonten ing jurusan sport physiotherapists.[1] Mathias ngakeni mlebet wonten ing timnas nalika kundur dhumateng kampung wonten ing kluwarganipun ing kitha Malang.[1] Mathias Ibo lajeng dipuntembung kaliyan Iman Arif, Ketua BTN PSSI supados nyambut damel wonten ing Timnas Indonésia.[3]

Mathias Ibo naté sekolah wonten ing Tk Panca Setya Sintang, SD/SMP Immanuel, SMUK St Albertus (Dempo), Belfast Bible College, International Academie Physiotherapy Thim van der Laan Utrecht The Netherlands.[1] Mathias Ibo lajeng nikah kaliyan Marita Ibo.[1]

Mathias Ibo gadhah kepénginan kanggé ndamel pusat réhabilitasi kanggé atlèt saha juru main bal ingkang cedera ing Indonésia.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k tribunnews.com(dipunundhuh tanggal 2 Oktober 2011)
  2. goal.com(dipunundhuh tanggal 2 Oktober 2011)
  3. http://www.tribunnews.com/2010/12/22/mathias-ibo-fisioterapis-pertama-di-timnas-indonesia