Pangky Suwito

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pangky Suwito
Pangky suwito 002.jpg
Pakaryanaktor
Taun aktif1975-sapunika

Pangky Suwito (lair 1951).[1] Pangky Suwito yaiku bintang filem éra 1970-an.[2] Saliyané iku, Pangky Suwito iku uga dadi juru main sinétron Indonésia.[1]

Akèh filem kang wis dibintangi karo Pangky Suwito.[1] kang ngajak Pangky Suwito akting ing donyaning filem Indonésia yaiku Ratno Timoer[2]. Sinétron kang tau dibintangi Pangky Suwito yaiku sinétron kang judhule Roda-Roda Cinta lan Panji Manusia Milènium.[1]

Pangky Suwito nikah karo artis Yati Octavia.[1] Pernikahan iki suwéné wis 25 taun.[1] Sanajan ngono pernikahan Pangky Suwito ora tau éntuk gosip lan adem ayem.[1] Leloroné banjur dadi ikon pasangan kang harmonis.[1] Sanajan dadi ikon rumah tangga kang harmonis nanging Pangky Swito lan Yati Octavia uga kerep nduwé masalah.[1] Kayata kasusé karo penyanyi dangdut kang jenengé Rhoma Irama kang kepergok wartawan ing apartemèn Semanggi panggonané Angèl Lelga)[3]. Ing wiwitan taun 2007, Pangky-Yati uga kena kasus rebutan putu kang jenengé Radèn Ajeng Alika Nur Azizah.[3] Oyok-oyokan iki antarané anaké kang jenengé Radèn Andriya Octariano Putra lan mantan mantune Pangky Suwito kang jenengé Nur Rachmaniyah Fauziah.[4] Sanajan pengadilan wis ngukuhaké hak asuh anak ditampa karo mantuné Pangky Suwito.[4] Pangky lan Yati Octavia tetep kepéngin éntuk hak asuh kanggo nggedhékaké putuné [4].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i [Profil di KapanLagi.com(dipunundhuh tanggal 14 Juli 2011)
  2. a b http://www.disctarra.com/tarra/news_info.asp?news_id=14192 RATNO TIMOER, Berpulangnya si Buta dari Goa Hantu](dipunundhuh tanggal 14 Juli 2011)
  3. a b PANGKY SUWITO:"Ternyata Bang Haji Bukan Lelaki Gentleman!" (dipunundhuh tanggal 14 Juli 2011)
  4. a b c Pangky Suwito - Yati Octavia, 'Keukeuh' Pertahankan Cucu(dipunundhuh tanggal 14 Juli 2011)