Isuzu Panther

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Isuzu Panther

Isuzu Panther ya iku salah sijiné montor prodhuk Isuzu kang kena minangka kapentingan kulawarga lan kapentingan bisnis.[1] Panther nggunakaké mesin diesel kang ramah lingkungan lan irit bahan bakar.[1] Ing ajang Laga Pantura 2, Isuzu Panther mung mbutuhaké bènsin kang cacahé 1 liter kanggo jarak 33 km.[1] Ing acara iki mesin isuzu panther uga digunakaké nganti 6 x 24 jam non stop.[1] Désain exterior lan interior wis dikembangaké miturut selera pasar.[1] Mesin diesel ing isuzu panther wis diwénéhi turbo direct injection.[1] Saliyané iku uga ana Isuzu Panther kang nduwéni transmisi automatic, siji-sijiné mobil diesel kang nduwéni transmisi automatic ing Indonésia.[1] Isuzu panther uga nduwéni turbo saéngga ora njalari polusi tumrap lingkungan.[1] Mobil panther nduwéni warna-warna tipe kaya ta tipe Pick Up lan Minibus.[1] Panther Pick Up uga nduwéni jinis Pick Up Low Deck lan Pick Up Flat Deck.[1] Panther Minibus duwé varian standar (LM) nganti varian kang paling lengkap (LV, LS, Touring).[1] Saliyané iku, kanggo Panther Minibus uga ana kang nggunakaké transmisi manual lan automatic (LS & Touring).[1] Isuzu Panther bisa minangka pribadi lan kanggo bisnis.[1] Ing Indonésia, Isuzu Panther didol ing outlet Isuzu kang kasebar ing kabèh tlatah-tlatah ing Indonésia.[1] Produk Isuzu dijamin karo Agen Tunggal ya iku “PT Pantja Motor”.[1] Supaya nggampangaké perawatan utawa service kendaraan, Isuzu Panther uga nyediani fasilitas “Red Carpet” kang bisa mbiyantu pengguna Isuzu.[1] Saliyané iku Isusu nduwéni fasilitas Bengkel Isuzu Berjalan bakal siyaga nampa lan nangani masalah-masalah konsumén.[1] Isuzu Panther nduwéni seri kang wiwit dilaunching sasi Agustus taun 2004 ya iku Grand Touring, Touring, LS Turbo, LS, LV Adventures, LV, Smart lan LM type.[2] Isuzu Panther uga nduwéni sepuluh pilihan warna.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q isuzu.astra.co.id(dipunundhuh tanggal 6 Agustus 2011)
  2. a b isuzu.co.jp(dipunundhuh tanggal 6 Agustus 2011)