Isuzu Panther

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Isuzu Panther

Isuzu Panther ya iku salah sijiné montor prodhuk Isuzu kang kena digunakaké kanggo kapentingan kluwarga lan kapentingan bisnis.[1] Panther nggunakaké mesin diesel kang ramah lingkungan lan irit bahan bakar.[1] Ing ajang Laga Pantura 2, Isuzu Panther mung mbutuhaké bensin kang cacahé 1 liter kanggo jarak 33 km.[1] Ing acara iki mesin isuzu panther uga digunakaké nganti 6 x 24 jam non stop.[1] Désain exterior lan interior wis dikembangaké miturut selera pasar.[1] Mesin diesel ing isuzu panther wis diwénéhi turbo direct injection.[1] Saliyané iku uga ana Isuzu Panther kang nduwéni transmisi automatic, siji-sijiné mobil diesel kang nduwéni transmisi automatic ing Indonésia.[1] Isuzu panther uga nduwéni turbo saéngga ora nyebabaké polusi tumprap lingkungan.[1] Mobil panther nduwéni werna-werna tipe kayata tipe Pick Up lan Minibus.[1] Panther Pick Up uga nduwéni jinis Pick Up Low Deck lan Pick Up Flat Deck.[1] Panther Minibus nduweni varian standar (LM) nganti varian kang paling lengkap (LV, LS, Touring).[1] Saliyané iku, kanggo Panther Minibus uga ana kang nggunakaké transmisi manual lan automatic (LS & Touring).[1] Isuzu Panther bisa digunakaké kanggo pribadi lan kanggo bisnis.[1] Ing Indonésia, Isuzu Panther didol ing outlet Isuzu kang kasebar ing kabèh dhaérah-dhaérah ing Indonésia.[1] Produk Isuzu dijamin karo Agen Tunggal ya iku “PT Pantja Motor”.[1] Supaya nggampangaké perawatan utawa service kendaraan, Isuzu Panther uga nyediani fasilitas “Red Carpet” kang bisa mbiyantu pengguna Isuzu.[1] Saliyane iku Isusu nduwéni fasilitas Bengkel Isuzu Berjalan bakal siyaga nampa lan nangani masalah-masalah konsumén.[1] Isuzu Panther nduwéni seri kang wiwit dilaunching sasi Agustus taun 2004 ya iku Grand Touring, Touring, LS Turbo, LS, LV Adventures, LV, Smart lan LM type.[2] Isuzu Panther uga nduwéni sepuluh pilihan werna.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q (id)isuzu.astra.co.id(dipunundhuh tanggal 6 Agustus 2011)
  2. ^ a b (en)isuzu.co.jp(dipunundhuh tanggal 6 Agustus 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Isuzu_Panther&oldid=1074423"