Parembugan Naraguna:JV056Padhang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sugeng rawuh, JV056Padhang!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.02 (UTC)[wangsuli]

Pras rembugan 16:56, 21 Maret 2011 (UTC)

Putaran Pisanan Kompetisi Papat Limpad[besut sumber]

Nuwun Sewu Mas Padhang
Menika Aturan Kompetisi ing Putaran Pertama

  • Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa , putaran I diwiwiti tanggal 27 Maret 2011

lan puteran I pungkasan ing tanggal 31 Mei banjur putaran ka-2 mulai diwiwiti

  • Katantuan Puteran Kapisan (Ngawé Artikel Sampurna)
  • Katantuan Umum:
    • Ing 5 dina turut-turut ora nyunting artikel, peserta dianggep GUGUR
    • Artikel Sampurna kabagi dening 5 rujukan, ana gambar, wikifisasi, interwiki, lan kategori
    • Ing Saben akhir kalimat kudu kasertan dengan rujukan
  • Peraturan Putaran Pertama:
  • Sakjroning 14 dina pisanan, peserta kudhu ngawe paling sitik 2 artikel sampurna
  • Dina ka-15 Nganti manjing putaran kaloro kedua, syaraté peserta kudhu bisa ngawe artikel sempurna paling sitik 10 artikel


Mangga berbagi lan beramal ting Wikipedia Basa Jawa. Sugeng Lomba Maturnuwun.Puryono rembugan

Foto profil[besut sumber]

Halo Padhang,

ayo mulai menyunting dan selamat bertanding ya.


Saya boleh minta km untuk ganti foto profil kamu gak dengan foto pribadi terbaru km?karena untuk kepentingan lomba.


Maturnuwun.

JV400Hendra rembugan 12:26, 27 Maret 2011 (UTC)

Tambahan Kantentuan Presensi Peserta[besut sumber]

Nuwun Sewu, JV056Padhang,

Syarat kantentuan absensi kagem peserta ingkang mboten nyunting dipuntambah 5 dinten ngantos tanggal 5 April. Peserta ingkang GUGUR menika ingkang mboten nyunting 10 dinten. Dipunetang saking tanggal 27 Maret - 5 April 2011.

Ayo semangat lan padha nyunting!!!

Sugeng Makarya

Salam Taklim

Maturnuwun Puryono rembuganbaytea

Ayo Nyunting[besut sumber]

Nuwun sewu, JV056Padhang

Mangga semangat Makarya lan enggal-enggal nyunting malih,

Matur nuwun

Salam. PL09Puryono rembugan

Kriteria panganggo aktif lan aktif banget[besut sumber]

Miturut statistik Wikimedia, sing dianggep kontributor aktif banget iku sing nyunting kaping satus utawa luwih jroning sasasi. Déné sing dianggep aktif iku sing nyunting kaping 5 utawa luwih jroning sasasi.Kangge peserta mangga tetep semangat.Matur nuwun.

Salam Taklim.PL09Puryono rembugan

Unggah gambar ing Commons wae + putaran 1 ajeng pungkasan[besut sumber]

Nuwun Sewu,JV056Padhang

Kanggo kompetisi nulis "Papat Limpad" disuwun yen ngunggah gambar ing commons wae aja ing wikipedia jv, kanthi tetimbangan:

  • Ing commons ana pangurus sing mligi ngecek hak cipta gambar, dadi ngurangi bebaya nglanggar hak cipta
  • Gambar sing diamot ing Commons bisa langsung dianggo ing situs wiki liyane, tanpa perlu ngunggah maneh.
  • Sumangga Semangat Putaran 1 ajeng pungkasan.SEMANGAT NYUNTING YO.

Salam Taklim

Matur nuwun. Wilujeng nyunting. PL09Puryono rembugan

Ayo nyunting[besut sumber]

Iki dina terakhir panjenengan nyunting, nek ora nyunting bisa gugur kena presensi. Ayo makarya..semangat... Onigiri cheerleader.gif. Empu rembugan 00:36, 21 April 2011 (UTC)

Ayo Nyunting[besut sumber]

Nuwun Sewu.Mas JV056Padhang

Mangga-mangga makarya dipun wiwiti malih nyunting nipun lan dipun ratos rawuhnipun benjang dinten senen jam 07.30 tanggal 25 April 2011 ting gedung Dekanat lt.2

Matur nuwun. Salam Taklim Puryono rembugan

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat. Empu rembugan 02:03, 1 Mei 2011 (UTC)

NuwunPL 05 SIGIT rembugan 15:29, 3 Mei 2011 (UTC)

Nuwun Sewu MAS PADHANG

Kangge putaran I, para pasarta Papat Limpad saged ngirimaken artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi daftar ing ngriki.

Wates ngirimake artikel pilihan ngantos tanggal 22 Mei 2011.

Tasih wonten wedal kangge nyempurnake artikel pilihan ngantos tanggal 22 Mei 2011

WILUJENG NYUNTING LAN SEMANGAT

Matur Nuwun. PL09Puryono rembugan

Odol[besut sumber]

Nuwun JV056 Padhang


Artikel odol dalem benahi sekedik, mawi ngersakake pundi kemawon ingkang dipun ewahi semangga dipun persani ting mriki Lan sumangga artikelnipun dipun kembangake kersane jangkep dados artikel sampurna.Ampun kesupen panjenengan kedhah ngirimake artikel sampurna ing ngriki. Wates ngirimake artikel pilihan ngantos tanggal 22 Mei 2011. lan persyaratan putaran kapisan 10 artikel sampurna.


WILUJENG NYUNTING

Matur nuwun.Puryono rembugan

Artikel sempurna lan ora sempurna[besut sumber]

Padhang Pranoto[besut sumber]

Daptar Artikel JV056Padhang

  1. Buta Cakil-Artikel sempurna(dikembangake supaya dadi artikel kang paling sampurna )
  2. Trasidereng sempurna:kedah dipun kembangake lan referensi dipun benerake, ditambah
  3. Wayang golèkdereng sempurna: Referensi dereng wonten + dikembangake
  4. Odholdereng sempurna:dipunkembangake lan + refrensi paling sitik 5

Nuwun sewu Mas Padhang

  1. syarat putaran kapisan kedah ngumpulake paling sitik 7 artikel sampurna ing pungkasan tgl 30 Mei 2011.
  2. artikel pilihan, kedah dipun kempalake sakderengnipun tanggal 22 Mei 2011 jam 00.00 WIB (lewat tgl 22 Mei panitia ingkang milihake)
  3. menawi ajeng ngumpulakeartikel pilihan saget mreksani ting mriki
  4. utawi ajeng mreksani sumbangan paserta Papat Limpad saget dipun preksani ting mriki

Matur nuwun lan Wilujeng Nyunting. Puryono rembugan 13:20, 18 Mei 2011 (UTC)

Artikel Kerjasama Tim[besut sumber]

Mangga kula aturi milih artkel kerjasama tim ing ngriki. Nuwun.... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 17:00, 29 Mei 2011 (UTC)