Josh McEachran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Josh McEachran
Josh McEachran 4686.jpg
McEachran pemanasan kanggo Chelsea suwéné mangsa 2010–11
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joshua Mark McEachran
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)[1]
Posisi main Central midfielder/Attacking midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Chelsea
Angka 46
Karir nom
2001–2010 Chelsea
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010– Chelsea 9 (0)
Tim nasional
2007–2009 Inggris U-16 5 (1)
2009–2010 Inggris U-17 12 (1)
2010– Inggris U-19 6 (1)
2010– Inggris U-21 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 23 Mèi 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 29 Maret 2011

Josh McEachran (lair ing Oxford, Inggris, 1 Maret 1993; umur 26 taun), ya iku juru main bal kang asalé saka Inggris.[2] Yosua Markus "Josh" McEachran dadi gelandhang ing klub Liga Premier Chelsea FC.[2] McEachran miwiti karir karo klub Garden City Fc ing Oxford Mail, ing kana tinemu karo sing nggolèk bakat saka klub Chelsea FC. Dhèwèké banjur pindhah menyang Chelsea FC dadi juru main akademika ing umur 8 taun lan ngliwati tanggung jawab akademisé sekolah ing Marlborough ing Woodstock.[2] McEachran gawé tim dadi kompetitif ing dhebut perdhanané kanggo Chelsea FC nglawan MSK Zilina ing tanggal 15 September 2010 minangka cadhangan.[2] McEachran nggawé dhebut perdanané ing laga Piala Liga nglawan Newcastle United, ing endi dhèwèké teka dadi juru main ganti.[2] Josh McEachran dhebut Premier League ing tanggal 25 september nanging kalah 1-0 karo Menchester City. Ing tanggal 23 November 2010 manajer Carlo Ancelotti mbiwara McEachran mèh miwiti laga perdhanané nglawan MSK Zilina. Dhèwèké dimèlokaké main ing Liga Champions nglawan Marseille klub saka Prancis.[2] McEachran miwiti manèh nglawan Newcastle ing Stamford Bridge tanggal 15 Mèi 2011. Ditonton saka para nimpuna ing Chelsea kabèh péngin tetep ana McEachran ing Chelsea amarga perlu pambinaan bocah-bocah enom.[2]

Prèstasi[besut | besut sumber]

Chelsea[besut | besut sumber]

Internasional[besut | besut sumber]

  • Kajuaraan Bal-balan UEFA U-17: 2010

Indhividhual[besut | besut sumber]

  • Chelsea Young Player of the Year: 2011

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 30 April 2011. 
  2. a b c d e f g www.chelseafc.com (diaksès tanggal 15 Juli 2011)

Pranala njaba[besut | besut sumber]