Menyang kontèn

Scott Twine

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Scott Twine
Katerangan priangga
Jeneng dawa Scott Edward Twine[1]
Tanggal lair (1999-07-14) 14 Juli 1999 (umur 25)
Papan lair Swindon, Inggris
Dhuwur 1.74 m (5 ft 9 in)
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Milton Keynes Dons
Angka 9
Karir nom
0000–2016 Swindon Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016–2021 Swindon Town 50 (8)
2017–2018Chippenham Town (nyileh) 15 (4)
2019Waterford (nyileh) 14 (1)
2020Chippenham Town (nyileh) 8 (6)
2020–2021Newport County (nyileh) 19 (6)
2021– Milton Keynes Dons 42 (16)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:00, 16 April 2022 (UTC).


Scott Edward Twine (lair 14 Juli 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Milton Keynes Dons.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2018" (PDF). English Football League. kc. 12. Dibukak ing 16 June 2018.