Menyang kontèn

Ashley Barnes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ashley Barnes
Barnes main kanggo Brighton & Hove Albion ing taun 2011
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ashley Luke Barnes[1]
Tanggal lair (1989-10-30) 30 Oktober 1989 (umur 34)[2]
Papan lair Bath, Inggris
Dhuwur 6 ft 1 in (1.86 m)[3]
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Burnley
Angka 10
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
0000–2007 Paulton Rovers
2007–2010 Plymouth Argyle 22 (4)
2007Oxford United (nyileh) 3 (1)
2008Salisbury City (nyileh) 5 (0)
2008–2009Eastbourne Borough (nyileh) 8 (5)
2010Torquay United (nyileh) 6 (0)
2010Brighton & Hove Albion (nyileh) 8 (4)
2010–2014 Brighton & Hove Albion 141 (42)
2014– Burnley 233 (45)
Tim nasional
2008 Austria U-20 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19:47, 17 August 2022 (UTC).


Ashley Luke Barnes (born 30 October 1989) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Panyerang kanggo Burnley.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Updated squads for 2017/18 Premier League confirmed". Premier League. 2 February 2018. Dibukak ing 10 February 2018.
  2. Hugman, Barry J., èd. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Edinburgh: Mainstream Publishing. kc. 33. ISBN 978-1-84596-601-0.
  3. "Ashley Barnes". Burnley F.C. Diarsip saka sing asli ing 4 August 2017. Dibukak ing 5 February 2019.