Menyang kontèn

Ashley Westwood

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ashley Westwood
Westwood ing taun 2012
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ashley Roy Westwood[1]
Tanggal lair (1990-04-01) 1 April 1990 (umur 34)[2]
Papan lair Nantwich, Inggris
Dhuwur 5 ft 9 in (1.75 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Burnley
Angka 18
Karir nom
000–2008 Crewe Alexandra
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2012 Crewe Alexandra 128 (14)
2008Nantwich Town (nyileh)
2012–2017 Aston Villa 147 (5)
2017– Burnley 162 (7)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:19, 17 April 2022 (UTC).


Ashley Roy Westwood (lair 1 April 1990) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Burnley.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Updated squads for 2017/18 Premier League confirmed". Premier League. 2 February 2018. Dibukak ing 10 February 2018.
  2. a b Hugman, Barry J., èd. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Edinburgh: Mainstream Publishing. kc. 433. ISBN 978-1-84596-601-0.