Menyang kontèn

Josh Cullen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Josh Cullen
Cullen in 2021
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joshua Jon Cullen[1]
Tanggal lair (1996-04-07) 7 April 1996 (umur 28)[2]
Papan lair Westcliff-on-Sea, Inggris
Dhuwur 5 ft 9 in (1.75 m)[3]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Burnley
Angka 24
Karir nom
2005–2015 West Ham United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015–2020 West Ham United 3 (0)
2016Bradford City (nyileh) 15 (0)
2016–2017Bradford City (nyileh) 40 (1)
2017–2018Bolton Wanderers (nyileh) 12 (0)
2018–2019Charlton Athletic (nyileh) 29 (1)
2019–2020Charlton Athletic (nyileh) 34 (1)
2020–2022 Anderlecht 67 (1)
2022– Burnley 4 (0)
Tim nasional
2011 Inggris U-16 1 (0)
2014–2015 Republik Irlandia U-19 3 (0)
2015–2018 Republik Irlandia U-21 19 (1)
2019– Republik Irlandia 20 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19:39, 17 August 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:10, 14 June 2022 (UTC)

Joshua Jon Cullen (lair 7 April 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Gelandhang kanggo Burnley.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League clubs publish 2019/20 retained lists". Premier League. 26 June 2020. Dibukak ing 12 July 2020.
  2. "Josh Cullen". 11v11. Dibukak ing 12 January 2016.
  3. "Premier League Player Profile Josh Cullen". Barclays Premier League. 2016. Dibukak ing 6 February 2016.[pranala mati permanèn]