Manuel Benson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Manuel Benson
Katerangan priangga
Jeneng dawa Benson Manuel Hedilazio
Tanggal lair (1997-03-28) 28 Maret 1997 (umur 27)
Papan lair Lokeren, Belgia
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Burnley
Angka 17
Karir nom
Lokeren
Anderlecht
000–2014 Lierse
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2014–2017 Lierse 68 (9)
2017–2019 Genk 11 (0)
2018–2019Royal Excel Mouscron (nyileh) 26 (4)
2019–2022 Royal Antwerp 51 (5)
2021PEC Zwolle (nyileh) 13 (0)
2022– Burnley 3 (0)
Tim nasional
2014 Belgia U-19 2 (0)
2017–2019 Belgia U-21 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19:44, 17 August 2022 (UTC).


Manuel Benson Hedilazio (lair 28 Maret 1997) yaiku pemain bal-balan profesional Belgia sing main dadi Gelandhang kanggo Burnley.

Referensi[besut | besut sumber]