Menyang kontèn

Kaine Kesler Hayden

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kaine Kesler Hayden
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kaine Kesler Hayden[1]
Tanggal lair (2002-10-23) 23 Oktober 2002 (umur 21)
Papan lair Birmingham, Inggris
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Milton Keynes Dons
(nyileh soko Aston Villa)
Angka 29
Karir nom
0000–2021 Aston Villa
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2021– Aston Villa 0 (0)
2021–2022Swindon Town (nyileh) 18 (0)
2022–Milton Keynes Dons (nyileh) 8 (1)
Tim nasional
2021– Inggris U-20 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 10:16, 22 March 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:43, 29 March 2022 (UTC)

Kaine Kesler Hayden (lair 23 Oktober 2002) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Milton Keynes Dons.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "2020/21 Premier League squads confirmed". www.premierleague.com. Premier League. Dibukak ing 8 January 2021.
  2. "Kaine Kesler". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 3 November 2021.