Menyang kontèn

Tino Anjorin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tino Anjorin
Anjorin main kanggo Lokomotiv Moscow ing taun 2021
Katerangan priangga
Jeneng dawa Faustino Adebola Rasheed Anjorin[1]
Tanggal lair (2001-11-23) 23 Novèmber 2001 (umur 22)[2]
Papan lair Poole, Inggris
Dhuwur 1.86 m (6 ft 1 in)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Huddersfield Town
(nyileh soko Chelsea)
Angka 8
Karir nom
2008–2019 Chelsea
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019– Chelsea 1 (0)
2021–2022Lokomotiv Moscow (nyileh) 7 (0)
2022Huddersfield Town (nyileh) 7 (1)
2022–Huddersfield Town (nyileh) 4 (2)
Tim nasional
2018 Inggris U-17 6 (0)
2018 Inggris U-18 7 (4)
2019 Inggris U-19 3 (1)
2021 Inggris U-20 2 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:11, 27 August 2022 (UTC).


Faustino Adebola Rasheed Anjorin (lair 23 November 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Huddersfield Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "2019/20 Premier League squads confirmed". Premier League. 3 September 2019. Dibukak ing 7 October 2019.
  2. a b "Tino Anjorin". 11v11.com. Dibukak ing 9 October 2019.