Menyang kontèn

Will Boyle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Will Boyle
Katerangan priangga
Jeneng dawa William Sam Douglas Harry Boyle[1]
Tanggal lair (1995-09-01) 1 Sèptèmber 1995 (umur 28)[2]
Papan lair Garforth, Inggris
Dhuwur 6 ft 3 in (1.91 m)[3]
Posisi main Bek[4]
Katerangan klub
Tim saiki
Cheltenham Town
Angka 15
Karir nom
0000–2010 Garforth Villa
2010–2015 Huddersfield Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015–2017 Huddersfield Town 2 (0)
2015Kidderminster Harriers (nyileh) 2 (0)
2015Macclesfield Town (nyileh) 0 (0)
2015–2016York City (nyileh) 6 (0)
2016York City (nyileh) 6 (0)
2016–2017Kilmarnock (nyileh) 11 (0)
2017– Cheltenham Town 138 (20)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 23:19, 17 August 2021 (UTC).


William Sam Douglas Harry Boyle (lair 1 September 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Cheltenham Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL: Club retained and released lists published". English Football League. 23 June 2016. Dibukak ing 2 January 2018.
  2. "William Boyle: Overview". ESPN. Dibukak ing 9 April 2020.
  3. "William Boyle". Cheltenham Town F.C. Diarsip saka sing asli ing 22 January 2021. Dibukak ing 13 December 2018.
  4. Cithakan:Hugman