Tyreece Simpson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tyreece Simpson
Katerangan priangga
Jeneng dawa Tyreece Tyson Nesbett Simpson[1]
Tanggal lair (2002-02-07) 7 Fèbruari 2002 (umur 22)
Papan lair Ipswich, Inggris
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Huddersfield Town
Angka 27
Karir nom
2018–2019 Ipswich Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019–2022 Ipswich Town 4 (0)
2021–2022Swindon Town (nyileh) 25 (9)
2022– Huddersfield Town 0 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11:42, 1 September 2022 (UTC).


Tyreece Tyson Nesbett Simpson yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Panyerang kanggo Huddersfield Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 1st September 2022: Manchester City" (PDF). 23 June 2020. kc. 40. Dibukak ing 11 November 2020.