Menyang kontèn

Jonathan Hogg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jonathan Hogg
Hogg main kanggo Watford ing taun 2012
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jonathan Lee Hogg[1]
Tanggal lair (1988-12-06) 6 Dhésèmber 1988 (umur 35)[1]
Papan lair Middlesbrough, Inggris
Dhuwur 5 ft 7 in (1.70 m)[1]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Huddersfield Town
Angka 6
Karir nom
1997–2002 Middlesbrough
2004–2009 Aston Villa
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2011 Aston Villa 5 (0)
2009–2010Darlington (nyileh) 5 (1)
2011Portsmouth (nyileh) 19 (0)
2011–2013 Watford 78 (0)
2013– Huddersfield Town 287 (4)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16 August 2022 (UTC).


Jonathan Lee Hogg (lair 6 Desember 1988) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Huddersfield Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b c Hugman, Barry J., èd. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Mainstream Publishing. kc. 199. ISBN 978-1-84596-601-0.