Luke Mbete

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Luke Mbete
Katerangan priangga
Jeneng dawa Luke Mbete-Tabu[1]
Tanggal lair (2003-09-18) 18 Sèptèmber 2003 (umur 19)[2]
Papan lair Westminster, Inggris
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Huddersfield Town
(nyileh soko Manchester City)
Angka 3
Karir nom
2012–2016 Brentford
2016–2021 Manchester City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2021– Manchester City 0 (0)
2022–Huddersfield Town (nyileh) 1 (0)
Tim nasional
2017 Inggris U-15 1 (0)
2018 Inggris U-16 3 (0)
2021– Inggris U-19 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 13:00, 23 September 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 13:00, 23 September 2021 (UTC)

Luke Mbete-Tabu (lair 18 September 2003) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Huddersfield Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "2021/22 Premier League squads confirmed". Premier League. 10 September 2021. Dibukak ing 23 September 2021.
  2. "Luke Mbete-Tabu". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 3 November 2021.