Menyang kontèn

Mohamed Eisa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mohamed Eisa
Eisa main kanggo Greenwich Borough ing Oktober 2016.
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mohamed Mamoun Eisa[1]
Tanggal lair (1994-07-12) 12 Juli 1994 (umur 30)[2]
Papan lair Khartoum, Sudan
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)[3]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Peterborough United
Angka 7
Karir nom
Pro Touch Soccer Academy
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2012–2015 Dartford 2 (0)
2013–2014Leatherhead (RD)
2014–2015VCD Athletic (nyileh)
2014–2015Corinthian (RD) 18 (16)
2015–2017 Greenwich Borough 81 (52)
2017–2018 Cheltenham Town 45 (23)
2018–2019 Bristol City 5 (0)
2019– Peterborough United 42 (14)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:34, 9 February 2021 (UTC).


Mohamed Mamoun Eisa (lair 12 Juli 1994) yaiku pemain bal-balan profesional Sudan sing main dadi Penyerang kanggo Peterborough United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2019" (PDF). English Football League. Dibukak ing 23 June 2019.
  2. "Profile". Cheltenham Town F.C. Diarsip saka sing asli ing 21 July 2018. Dibukak ing 27 February 2018.
  3. Mohamed Eisa ing Soccerway. Dijupuk 4 February 2018.