Conor Coventry

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Conor Coventry
ConorCoventry.jpeg
Coventry ing taun 2021
Katerangan priangga
Jeneng dawa Conor James Coventry[1]
Tanggal lair (2000-03-25) 25 Maret 2000 (umur 22)
Papan lair Waltham Forest, Inggris
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Milton Keynes Dons
(nyileh soko West Ham United)
Angka 14
Karir nom
2010–2018 West Ham United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018– West Ham United 0 (0)
2020Lincoln City (nyileh) 7 (0)
2021–2022Peterborough United (nyileh) 12 (0)
2022–Milton Keynes Dons (nyileh) 17 (1)
Tim nasional
2016–2017 Republik Irlandia U-17 10 (0)
2018–2019 Republik Irlandia U-19 5 (0)
2019– Republik Irlandia U-21 23 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 04:24, 17 April 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 13:59, 30 March 2022 (UTC)

Conor James Coventry (lair 25 Maret 2000) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Gelandhang kanggo Milton Keynes Dons.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League clubs publish 2019/20 retained lists". Premier League. 26 June 2020. Dibukak ing 12 July 2020.
  2. "Conor Coventry". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 4 November 2021.