Menyang kontèn

Daniel Harvie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Daniel Harvie
Katerangan priangga
Jeneng dawa Daniel William Harvie[1]
Tanggal lair (1998-07-14) 14 Juli 1998 (umur 26)
Papan lair Glasgow, Skotlandia
Dhuwur 5 ft 11 in (180 cm)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Milton Keynes Dons
Angka 21
Karir nom
2009–2016 Aberdeen
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016–2018 Aberdeen 4 (0)
2016–2017Dumbarton (nyileh) 34 (3)
2018–2020 Ayr United 60 (1)
2020– Milton Keynes Dons 14 (2)
Tim nasional
2013 Skotlandia U-15[2] 3 (0)
2013–2014 Skotlandia U-16[3] 2 (0)
2015 Skotlandia U-17[4] 6 (1)
2016–2017 Skotlandia U-19[5] 4 (0)
2018– Skotlandia U-21[6] 9 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 23:07, 29 December 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 20:37, 27 June 2020 (UTC)

Daniel William Harvie (lair 14 Juli 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Skotlandia sing main dadi Bek kanggo Milton Keynes Dons.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Milton Keynes Dons" (PDF). English Football League. kc. 43. Dibukak ing 23 September 2020.
  2. "Daniel Harvie". www.scottishfa.co.uk. Scottish Football Association. Dibukak ing 9 May 2019.
  3. "Daniel Harvie". www.scottishfa.co.uk. Scottish Football Association. Dibukak ing 9 May 2019.
  4. "Daniel Harvie". www.scottishfa.co.uk. Scottish Football Association. Dibukak ing 6 June 2018.
  5. "Daniel Harvie". www.scottishfa.co.uk. Scottish Football Association. Dibukak ing 6 June 2018.
  6. "Daniel Harvie". www.scottishfa.co.uk. Scottish Football Association. Dibukak ing 6 June 2018.