Connor Wickham

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Connor Wickham
Connor Wickham - It 6.jpg
Wickham areng Ipswich Town
Katerangan priangga
Jeneng dawa Connor Neil Ralph Wickham[1]
Dhuwur 1.89 m (6 ft 2 12 in)[2]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 10
Karir nom
2002–2006 Reading
2006–2009 Ipswich Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2011 Ipswich Town 65 (13)
2011– Sunderland 15 (1)
Tim nasional
2008–2009 Inggris U-16 2 (1)
2008–2010 Inggris U-17 13 (9)
2010–2011 Inggris U-19 4 (1)
2010– Inggris U-21 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:24, 9 April 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 20 November 2011

Connor Neil Ralph Wickham (lair 31 Maret 1993; umur 26 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Inggris kang main kanggo klub Sunderland ing posisi penyerang[3][4].

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. a b Hugman, Barry J., ed. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Mainstream Publishing. k. 436. ISBN 9781845966010. 
  2. "Connor Wickham". Sunderland A.F.C. Dijupuk 9 August.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  3. "Black Cats snap up Wickham". Sunderland A.F.C. 29 June 2011. Dijupuk 29 June 2011. 
  4. "Sunderland sign Ipswich striker Connor Wickham". BBC Sport. 29 June 2011. Dijupuk 29 June 2011. 


Pranala njaba[besut | besut sumber]