Connor Wickham

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Connor Wickham
Connor Wickham - It 6.jpg
Wickham areng Ipswich Town
Katerangan priangga
Jeneng dawa Connor Neil Ralph Wickham[1]
Dhuwur 189 m (620 ft 0.9 in)[2]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 10
Karir nom
2002–2006 Reading
2006–2009 Ipswich Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2011 Ipswich Town 65 (13)
2011– Sunderland 15 (1)
Tim nasioanl
2008–2009 Inggris U-16 2 (1)
2008–2010 Inggris U-17 13 (9)
2010–2011 Inggris U-19 4 (1)
2010– Inggris U-21 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:24, 9 April 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 20 November 2011

Connor Neil Ralph Wickham (lair 31 Maret 1993; umur 23 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub Sunderland ing posisi penyerang[3][4].

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ a b Hugman, Barry J., ed. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Mainstream Publishing. k. 436. ISBN 9781845966010. 
  2. ^ "Connor Wickham". Sunderland A.F.C. Dijupuk 9 August.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  3. ^ "Black Cats snap up Wickham". Sunderland A.F.C. 29 June 2011. Dijupuk 29 June 2011. 
  4. ^ "Sunderland sign Ipswich striker Connor Wickham". BBC Sport. 29 June 2011. Dijupuk 29 June 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Connor_Wickham&oldid=1100974"