Baim Wong

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Baim Wong

Baim Wong nalika dadi juri The Master
Lair Muhammad Ibrahim
27 April 1981 (umur 34)
Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonesia
Jeneng liya Baim Wong
Pagawéyan aktor
Taun aktif 2001 - saiki
Agama Islam
Garwa Vonny Cornellya
Wong tuwa Johni Wong (bapak)
Kartini Marta Atmadja (ibu)

Baim Wong utawa muhammad Ibrahim (lair ing Jakarta, 27 April 1981; umur 34 taun) yakuwi paraga Indonesia. Anak saka pasangan Johnny Wong lan Kartini Martaatmadja tau nduweni hubungan karo aktris lan penyanyi ayu Marshanda. Kamisuwurané diraih saka panggung akting sinetron lan modhel pirang-pirang prodhuk.

Taun 2011 Baim Wong diajak karo Wulan Guritno kanggo main ing film Dilema, ing film iki Wulan Guritno bakal nggawé film kang ora biyasa ing dunya hiburan.[1] Film Dilema iki disutradarai dening limang sutradara, yaiku Tyo Setyoso, Robert Ronny, Rinaldy Puspoyo, Robby Ertanto Soediskam lan Adilla Dimitri. Kang dipengini dening Wulan Guritno yaiku film iki bisa nggawe gebrakan ing donya hiburan, kanthi cara ndadekaké siji limang film kang beda-beda. Wulan uga ngajak bintang film kang beda karakter. Bintang kang profesional karo bintang anyaran uga bakal ana ning film iku.[1]

Baim Wong miwiti karir ing taun 2001, nanging dheweké ngakuni menawa serius nggeluti donya sinetron wiwit taun 2005. Sinetron kang wis dibintangi kayata: Cincin, Benci Bilang Cinta, Bukan Diriku, lan Cinta Hilang Cinta Kembali.

Sinetron[sunting | Owah sumber]

  • Cinta Hilang Cinta Kembali (2005)
  • Cincin (2006)
  • Benci Bilang Cinta (2006)
  • Kau Masih Kekasihku (2006)
  • Bukan Diriku (2006)
  • Pasangan Heboh (2007)
  • Sholeha (2007)
  • Diva (2008)
  • Munajah Cinta (2008)
  • Maha Kasih 2 (2006)
  • Maha Cinta (2007)
  • Tujuh Tanda Cinta (2003)
  • Tunjuk Satu Bintang (2002)
  • Jangan Berhenti Mencintaiku (2005)
  • Khanza(2008)
  • Dewi (2009)
  • Kejora dan Bintang (2009)
  • Sejuta Cinta Marshanda (2010)
  • Lagu Untuk Nirmala (2011)

Filmografi[sunting | Owah sumber]

  • Pengantin Cinta (2010)

Iklan[sunting | Owah sumber]

  • Honda Vario (2006)
  • Carvil (2007)

Cathetan Suku[sunting | Owah sumber]

  1. ^ a b (id)Berita Baim Wong dipununduh tanggal 7 Juli 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Baim_Wong&oldid=831184"