Baim Wong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Baim Wong
Baim Wong.jpg
Baim Wong nalika dadi juri The Master
Lair Muhammad Ibrahim
Jeneng liya Baim Wong
Pakaryan aktor
Taun aktif 2001 - saiki
Agama Islam
Bojo Vonny Cornellya
Wong tuwa Johni Wong (bapak)
Kartini Marta Atmadja (ibu)

Baim Wong utawa muhammad Ibrahim (lair ing Jakarta, 27 April 1981; umur 35 taun) ya iku paraga Indonésia. Anak saka pasangan Johnny Wong lan Kartini Martaatmadja tau nduwèni hubungan karo aktris lan penyanyi ayu Marshanda. Kamisuwurané diraih saka panggung akting sinetron lan modhel pirang-pirang prodhuk.

Taun 2011 Baim Wong diajak karo Wulan Guritno kanggo main ing film Dilema, ing film iki Wulan Guritno bakal nggawé film kang ora biyasa ing dunya hiburan.[1] Film Dilema iki disutradarai déning limang sutradara, ya iku Tyo Setyoso, Robert Ronny, Rinaldy Puspoyo, Robby Ertanto Soediskam lan Adilla Dimitri. Kang dipengini déning Wulan Guritno ya iku film iki bisa nggawe gebrakan ing donya hiburan, kanthi cara ndadekaké siji limang film kang beda-beda. Wulan uga ngajak bintang film kang béda karakter. Bintang kang profesional karo bintang anyaran uga bakal ana ning film iku.[1]

Baim Wong miwiti karir ing taun 2001, nanging dheweké ngakuni manawa serius nggeluti donya sinetron wiwit taun 2005. Sinetron kang wis dibintangi kayata: Cincin, Benci Bilang Cinta, Bukan Diriku, lan Cinta Hilang Cinta Kembali.

Sinetron[besut | besut sumber]

  • Cinta Hilang Cinta Kembali (2005)
  • Cincin (2006)
  • Benci Bilang Cinta (2006)
  • Kau Masih Kekasihku (2006)
  • Bukan Diriku (2006)
  • Pasangan Heboh (2007)
  • Sholeha (2007)
  • Diva (2008)
  • Munajah Cinta (2008)
  • Maha Kasih 2 (2006)
  • Maha Cinta (2007)
  • Tujuh Tanda Cinta (2003)
  • Tunjuk Satu Bintang (2002)
  • Jangan Berhenti Mencintaiku (2005)
  • Khanza(2008)
  • Dewi (2009)
  • Kejora dan Bintang (2009)
  • Sejuta Cinta Marshanda (2010)
  • Lagu Untuk Nirmala (2011)

Filmografi[besut | besut sumber]

  • Pengantin Cinta (2010)

Iklan[besut | besut sumber]

  • Honda Vario (2006)
  • Carvil (2007)

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b (id)Berita Baim Wong dipununduh tanggal 7 Juli 2011


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Baim_Wong&oldid=1075879"