Menyang kontèn

Paula Verhoeven

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Paula Verhoeven
Lair (1987-09-18) Sèptèmber 18, 1987 (umur 36)
Semarang, Jawa Tengah, Indonesia
BangsaIndonesia
PakaryanModel, Artis
BojoBaim Wong (o. 2018)
AnakKiano Tiger Wong
Wong tuwaEddy Verhoeven
Herlina T. Verhoeven
DulurChelzea Verhoeven (adik)
Mizheel Verhoeven (adik)
Sana jaringanwww.paulaverhoeven.com

Paula Verhoeven Wong (lair ing Semarang, 18 Sèptèmber 1987; umur 36 taun) yaiku model lan Artis nasional Indonesia . Paula Verhoeven minangka anak wadon saka pasangan Walanda - Cina - keturunan Tionghoa Eddy Verhoeven lan Herlina Titik Handayani asli saka Jawa saka Semarang. Paula Verhoeven minangka alumnus Departemen Hubungan Umum, Sekolah London Public Relations 2005 - 2009. [1] [2] Paula Verhoeven uga dadi garwane Aktor Baim Wong [3] lan adhine mantan wartawan NET. Chelzea Verhoeven .

Filmografi[besut | besut sumber]

  • Supernova (2014)

Adicara TV[besut | besut sumber]

  • Fesyen & Kaendahan ( Trans7, 2019)
  • Ayahu (Baim Paula) ( Trans7, 2020)
  • Gedung Duduk ( TV MNC, 2020)
  • Kulawarga Bosque ( Trans TV, 2020)
  • Bapake Asli Indonesia ( RCTI, 2020)

Pangaji[besut | besut sumber]

  • Katon Model Elit 1 Kaping (2003)
  • Pemenang II ing Jakarta Barat Ora Ana (2006)
  • Juara Muga 2 Ora Jakarta (2006)
  • 1 Panggonan ing Pasuryan Asia (2012)

Cathetan[besut | besut sumber]