Katerangan akun global

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: JV03 FARIDA ETA
  • Kadaftar: 4 Juni 2012 08.41 (9 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 2
  • Cacahé akun kang gegayutan: 3
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
id.wikipedia.org4 Juni 2012 08.43digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org4 Juni 2012 08.41akun anyar(?)0
jv.wiktionary.org4 Juni 2012 08.43digawé nalika mlebu log(?)2