Dominic Howard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Dominic Howard
Dominic Howard
Latar wuri
Jeneng lair Dominic James Howard
Jeneng liya Dominic Howard
Lair (1978-07-12) Juli 12, 1978 (umur 40) 7th December 1977
Inggris Stockport, Inggris
Jinis Musik Rock
Pakaryan Misisi
Instrumen Drumer
Taun aktif 1987-saiki
Wong tuwa William Howard
Anggota
Muse Band

Dominic James Howard utawa Dominic Howard (lair ing Stockport, Inggris, 7 Dhésèmber 1977; umur 41 taun).[1] nalika umur 8-9 taun dhèwèké pindah karo keluargané ing Teignmouth, sawijining kuta cilik ing Devon 'Riviera'.[2] béda karo kanca-kancane band, dhèwèké mung main instrumen siji ya iku mung drum.[2] iku awalé saka umur 11, nalika dom nama panggilané dikejutké karo sawijining band jazz kang tampil ing sekolahé.[2]

Dominic tau njajal keyboard elektronik duwéné kakangné ning umur 5 taun, liwat kakangné mau, kang mèlu ana ing Sekolah Kagunan, dhèwèké wiwit gayutan pertama kali karo donya kagunan, sanajan ora ngait babar pisan karo pegaweyané ing masa depané.[2]

Dominic terinspirasi karo drumer-drumer kaloka kaya Stewart Copeland, Dave Grohl lan Buddy Rich, liyané Jimi Hendrix, Selerané ing babagan musik lumayan apik, kerana dhèwèké seneng karo band-band keras kaya Radiohead, Deus lan Smashing Pumpkins, Primus, Rage Against The Machine utawa Limp Bizkit![2]

Single karo MUSE band[besut | besut sumber]

Tetembangan kang digawakaké Dominic bareng karo grup musik Muse [3]:

  • Uno (1999)
  • Cave (1999)
  • Muscle Museum(1999)
  • Apocalypse Please' ' (special charity download only) (2004)
  • Butterflies and Hurricanes (2004), Inggris
  • Muscle Museum (AS) (2000)
  • Sunburn (2000), UK
  • Unintended (2000), Inggris
  • Plug in Baby (2001), Inggris
  • New Born (2001), Inggris
  • Bliss (2001), UK
  • Hyper Music / Feeling Good (2001), Inggris
  • Dead Star/In Your World (2002), Inggris
  • Stockholm Syndrome(2003)
  • Time Is Running Out(2003), Inggris
  • Histeria (2003), Inggris
  • Sing For Absolution (2004), Inggris

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Profil Dominic Howard dipununduh tanggal 30 Juni 2011
  2. a b c d e Biografi Dominic Howard dipununduh tanggal 30 Juni 2011
  3. Album Dominic Howard dipununduh tanggal 30 Juni 2011