Dominic Howard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dominic Howard
Dominic Howard
Latar wuri
Jeneng lair Dominic James Howard
Jeneng liya Dominic Howard
Lair (1978-07-12) 12 Juli 1978 (umur 38) 7th December 1977
 Inggris Stockport, Inggris
Jinis Musik Rock
Pakaryan Misisi
Instrumen Drumer
Taun aktif 1987 - saiki
Wong tuwa William Howard
Anggota
Muse Band

Dominic James Howard utawa Dominic Howard (lair ing Stockport, Inggris, 7 Dhésèmber 1977; umur 39 taun).[1] nalika umur 8-9 taun dheweké pindah karo keluargané ing Teignmouth, sawijining kuta cilik ing Devon 'Riviera'.[2] beda karo kanca - kancane band, dheweké mung main instrumen siji ya iku mung drum.[2] iku awalé saka umur 11, nalika dom nama panggilané dikejutké karo sawijining band jazz kang tampil ing sekolahé.[2]

Dominic tau njajal keyboard elektronik duwéné kakangné ning umur 5 taun, liwat kakangné mau, kang melu ana ing Sekolah Seni, dheweké mulai hubungan pertama kali karo dunia seni, senajan ora ngait babar pisan karo pegaweyané ing masa depané.[2]

Dominic terinspirasi karo drumer-drumer terkenal kaya Stewart Copeland, Dave Grohl lan Buddy Rich, liyané Jimi Hendrix, Selerané ing bidang musik lumayan apik, kerana dheweké seneng karo band-band keras kaya Radiohead, Deus lan Smashing Pumpkins, Primus, Rage Against The Machine utawa Limp Bizkit![2]

Single karo MUSE band[besut | besut sumber]

Tetembangan kang digawakaké Dominic bareng karo grup musik Muse [3] :

  • Uno (1999)
  • Cave (1999)
  • Muscle Museum(1999)
  • Apocalypse Please' ' (special charity download only) (2004)
  • Butterflies and Hurricanes (2004), Inggris
  • Muscle Museum (AS) (2000)
  • Sunburn (2000), UK
  • Unintended (2000), Inggris
  • Plug in Baby (2001), Inggris
  • New Born (2001), Inggris
  • Bliss (2001), UK
  • Hyper Music / Feeling Good (2001), Inggris
  • Dead Star/In Your World (2002), Inggris
  • Stockholm Syndrome(2003)
  • Time Is Running Out(2003), Inggris
  • Histeria (2003), Inggris
  • Sing For Absolution (2004), Inggris

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)Profil Dominic Howard dipununduh tanggal 30 Juni 2011
  2. ^ a b c d e (id)Biografi Dominic Howard dipununduh tanggal 30 Juni 2011
  3. ^ (id)Album Dominic Howard dipununduh tanggal 30 Juni 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dominic_Howard&oldid=1106785"