Menyang kontèn

Irfan Hakim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Irfan Hakim
LairIrfan Hakim Firmansyah
(1975-10-15) Oktober 15, 1975 (umur 48)
Bandung, Jawa Barat, Indonesia
BangsaIndonesia
PakaryanArtis, Model, Pelawak, Pranatacara
Taun aktif1997 - saiki
BojoDella Sabrina Indah Putri
AnakAisha Maydina Hakim
Rakana Hakim dan Raina Hakim (kembar)

Irfan Hakim Firmansyah (lair ing Bandung, 15 Oktober 1975; umur 48 taun).[1] Irfan Hakim ya iku salah sijiné modhel, pelawak, juru main sinétron, lan presenter kang asalé saka Indonésia.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Irfan Hakim iku anak nomer pitu saka sadulur kang cacahé wolu.[1] Irfan Hakim iku putrané H. Rosyid Sukarya lan Hj. Juariah.[1] Irfan wis biyasa manggung kaya ta maca puisi, nari lan nyanyi.[1] Malah nalika taun 1997, Irfan Hakim tau dadi dhuta seni Indonesia.[1] Pengalaman iki ndadékaké Irfan manteb kerja ing donyaning hiburan Indonesia.[1] Irfan éntuk kasempatan kanggo lunga menyang Jepang lan Éropah kanggo mamerake kabudayan Indonesia.[1] Pengalaman iki ndadèkaké Irfan sangsaya tenanan anggoné nyambut gawé ing donyaning hiburan.[1]

Irfan Hakim miwiti kariré nalika dhèwèké dadi modhél.[1] Sawisé dadi modhel, Irfan banjur dadi bintang iklan, juru main sinétron lan presenter.[1] Acara kang tau kabawah ya iku Game Zone, Unik, KDI 3, KDI 4, KDI 5, Titian Semangat, lan Insert Pagi.[1] Saliyané iku, Irfan uga tau dadi ikon Sarimi.[1] Déné sinétron kang tau dibintangi Irfan Hakim ya iku Anak Mami Jatuh Cinta, Joe Bebek, Kurindu Jiwaku, Putri Keempat, lan Bang Jagur.[1]

Nalika tanggal 7 Juli 2007, Irfan Hakim dhaup klawan Della Sabrina Indah Putri.[1] Della iku bocah wadon lan dadi anak siji-sijiné Panglima Kodam (Pangdam) VII Wirabuana Mayjen TNI Arief Budi Sampurno.[1] Della iku lulusan D3 Teknik Informatika STT Telkom nalika taun 2004.[1] Saka pernikahané iki, Irfan lan Della éntuk anak kang jenengé Aisha Maydina Hakim, kang lair nalika tanggal 1 Mèi 2008.[2] Irfan lan Della uga nduwé anak kembar ya iku Rakana Hakim lan Raina Hakim, kang lair nalika tanggal 21 Mèi 2010.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q Profil dan berita di KapanLagi.com Archived 2010-05-02 at the Wayback Machine.(dipunundhuh tanggal 18 Juli 2011)
  2. Irfan Hakim Sukses Persalinan Hipnotis Archived 2008-06-12 at the Wayback Machine.(dipuntingali tanggal 18 Juli 2011)
  3. Akhirnya Irfan Hakim Dikaruniai Anak Kembar Perempuan(dipuntingali tanggal 18 Juli 2011)

Ķ