Katerangan akun global

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: JV04Fifi Ratna
  • Kadaftar: 15 Mèi 2012 10.20 (9 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 0
  • Cacahé akun kang gegayutan: 1
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
jv.wikipedia.org15 Mèi 2012 10.20akun anyar(?)0