Naraguna:JV04Bangkit Ria Irawan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

bangkit nama : bangkit ria irawan fakultas : sastra daerah untuk sastra jawa universitas : universitas indonesia