Katerangan akun global

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Deleng katerangan akun
Info akun global
  • Jeneng naraguna: JV04SIGIT
  • Kadaftar: 16 Mèi 2012 01.55 (9 taun kapungkur)
  • Cacah kabèh besutan: 0
  • Cacahé akun kang gegayutan: 6
Daptar akun lokal
Wiki lokalKelèt ingMétodeKapenggakCacah besutanGrup
en.wikipedia.org28 Juni 2012 06.36digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikibooks.org28 Juni 2012 06.37digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikipedia.org16 Mèi 2012 02.03digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org22 Mèi 2012 11.35digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org16 Mèi 2012 01.55akun anyar(?)0
meta.wikimedia.org16 Mèi 2012 02.03digawé nalika mlebu log(?)0