Budi Anduk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Budi Anduk
Budi anduk 001.jpg
Lair Budi Prihatin
Pakaryan aktor, pelawak
Taun aktif 1996-sekarang
Bojo Neneng Nurhayati

Budi Prihatin utawa kang kondhang kanthi jeneng Budi Anduk (lair ing Jakarta, 8 Fèbruari 1968; umur 51 taun).[1] Budi Anduk iku salah sijiné komedian Indonesia.[1]

Budi Anduk miwiti karir dadi figuran program Ngelaba (Patrio) nalika taun 1996.[1] Nanging jeneng Budi Anduk wiwit misuwur nalika akting ing program sitkom Tawa Sutra.[1] Program iki disiyaraké salah sijiné stasiun televisi swasta ya iku ANTV.[1] Saliyané iku, Budi Anduk uga akting ing acara Untung ada Budi ing ANTV.[1] Saiki Budi Anduk uga wis dadi bintang ing loro filem layar lebar kang judhulé Tiren: Mati Kemaren lan Tulalit.[1] Film iki dibintangi Budi Anduk nalika taun 2008.[1] Saliyané akting ing acara-acara komedi, Budi Anduk uga akting ing sinétron.[1] Sinetron kang tau dibintangi Budi Prihatin kaya ta AZAB ILLAHI, LESEHAN, OK-OK BOS, lan KLINIK 24 JAM.[1] Budi Anduk krama karo wong wadon kang jenengé Nurhayati alias Neneng.[2] Budi Anduk lan Nurhayati krama nalika tanggal 25 Mèi 2007.[2] Ana kang ngabaraké yèn jeneng acara TAWA SUTRA XL kang diowahi dadi TAWA SUTRA BISAA AJAA kang diproduseri karo Nubby, kasebabaké amarga Budi kerep muni Bisa aja.. ing panggonan syuting.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 10 September 2011)
  2. a b c kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 10 September 2011)