Naraguna:JV03 Novita Sulistyaningsih

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Tepangaken nama kula Novita Sulistyaningsih. Kula peserta kompetisi Papat Limpad 2012 saking Universitas Diponegoro Semarang. Kula saking Purwodadi.