Parembugan Naraguna:JV05 Hamid Zulkifli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sugeng rawuh, JV05 Hamid Zulkifli!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.48 (UTC)Balas[wangsuli]

Puryono| Pirembagan! 8 Juli 2012 19.53 (UTC)Balas[wangsuli]

UNDANGAN PELATIHAN & SOSIALISASI PERATURAN PAPAT LIMPAD 2012[besut sumber]

Kasuwun rawuhuipun Peserta Papat Limpad 2012 saking Unnes ing acara Pelatihan & Sosialisasi Peraturan Papat Limpad 2012 ing:

  • Dinten/tanggal: Setu/ 15 September 2012
  • tabuh: 08.30 WNIK (Wekdal Nuswantara Iring Kilen)
  • Mapan ing: Gedung B8

Maturnuwun.

Ayo nyunting... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 14 September 2012 03.00 (UTC)

Kompetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo sesuk wis tanggal 17 September 2012, Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 16 September 2012 13.16 (UTC)

Tembung kanggo miwiti artikel[besut sumber]

Mas Hamid, menawi miwiti artikel enggal menika tandha (') tiga, sanes kalih. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 17 September 2012 08.35 (UTC)

Balesan Pacelathon[besut sumber]

Inggih mas, suwun....

Patroli (27 September 2012)[besut sumber]

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik jumlah kata Katrangan
1 Kekaisaran Romawi Wétan 3 V V V V - 117 TEMBUNG AYO KATRANGANE DITAMBAH
2 Kekaisaran - - V V V - 295 TEMBUNG AYO DIJANGKEPI GAMBAR, REFERENSI, DIAKRITIK LAN KATRANGANE.
3 Prajanjèn Vèrdun - V V V V V 172 TEMBUNG AYO DITAMBAHI MENEH KATRANGANE
4 Kekaisaran Romawi Suci 1 V V V V V 148 TEMBUNG AYO DITAMBAH MENEH KATRANGANE
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Suntingane ditmbahi meneh katrangane...Semangat nyunting... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 27 September 2012 22.47 (UTC)

KONTRIBUSI PUTARAN I PAPAT LIMPAD 2012[besut sumber]

Haloo JV05 Hamid Zulkifli

Wiwit tanggal 17 September 2012 dumugi tanggal 28 November 2012 panjenengan presensi kaping ..., sumangga dipun pirsani wonten ing Ngriki.

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
1 Prajanjèn Vèrdun - v v v v v isi katrangan sithik, ora ana referensi
2 Kekaisaran - - v v v - gambar, referensi durung ana
3 Kekaisaran Romawi Wétan 63 v v v v v artikel sempurna
4 Diokletianus - - v v v v isih sithik
5 [[]] 1 v v v v - durung dadi artikel rintisan (keterangan kurang)
6 [[]] - v v v v v durung dadi artikel rintisan (keterangan kurang)
7 [[]] 1 - v v v - durung dadi artikel rintisan (keterangan kurang)
8 [[]] 1 - v v v v durung dadi artikel rintisan (keterangan kurang)
9 [[]] - v v v v v durung dadi artikel rintisan (keterangan kurang)
10 [[]] 1 - v v v v durung dadi artikel rintisan (keterangan kurang)
11 [[]] - v v v v v durung dadi artikel rintisan (keterangan kurang)
12 [[]] 2 - v v v - durung dadi artikel rintisan (keterangan kurang)
13 [[]] 2 - v v v v durung dadi artikel rintisan (keterangan kurang)
14 [[]] 29 v v v v v Artikel Sempurna
15 [[]] 4 - v v v v durung dadi artikel rintisan (keterangan kurang)
16 [[]] - v v v v v durung dadi artikel rintisan (keterangan kurang)
17 [[]] - v v v v v durung dadi artikel rintisan (keterangan kurang)
18 [[]] 1 v v v v v durung dadi artikel rintisan (kurang referensi 1)
19 [[]] 3 v v v v v durung dadi artikel rintisan (keterangan kurang)
20 [[]] 4 - v v v v durung dadi artikel rintisan (keterangan kurang)
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Ayo Semangat nyunting....Onigiri cheerleader.gif  SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 11 Januari 2013 02.28 (UTC)Balas[wangsuli]

Gugur Papat Limpad 2012[besut sumber]

Nuwun sewu JV05 Hamid, panjenengan sampun dangu boten nyunting dados panjenengan sampun gugur. Menika kontribusi panjenengan. KLIK

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 20 Februari 2013 01.08 (UTC)