Pocong Mandi Goyang Pinggul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pocong Mandi Goyang Pinggul
Pocong Mandi Goyang Pinggul.jpg
poster filem
DisutradaraniYoyok
DiprodhuseriKK Dheeraj
DibintangiSasha Grey
Sheza Idris
Annisa Bahar
Baby Margaretha
Tatang Gepeng
Chand Kelvin
Mpok Nori
Ucok Baba
Andreano Philip
Tata Dado
Dibabar déningK2K Production
Tanggal metu
28 April 2011
Suwéné
90 menit
NagaraIndonésia

Pocong Mandi Goyang Pinggul ya iku filem horor/komedi Indonésia kang dirilis nalika tanggal 28 April 2011 disutradarai déning Yoyok dibintangi Sasha Grey lan Sheza Idris.[1]

Saka judhulé bisa dingertèni ana unsur-unsur adegan panas ning filem mau.[2] Kabaré K2K Production wani mbayar larang Sasha Grey kanggo mbintangi filem kang paling anyar iku.[2] Sasha malah dikontrak luwih larang dibandingaké karo Tera Patrick kang sadurungé uga tau mbintangi filem kang diproduseri déning KK Dheraj iku.[2]

K2K wani masang aktris THE GIRL FROM THE NAKED EYE iku kanggo meragakaké tokoh ning filem POCONG MANDI GOYANG PINGGUL, meski kudu mbayar larang.[2] Kayakinané iku kabukti karo akehé nagara kang bakal nuku aksi Sasha Grey ning filemé iku.[2] Ana pitu nagara kang wis remen karo bintang kang tau olih Female Performer of the Year lan Best Oral Sex Scene paling enom ning taun 2008.[2]

Film POCONG MANDI GOYANG PINGGUL dhéwé wis bar syuting, nanging K2K durung bisa mènèhi rincian rilis filemé mau.[2] K2K dhéwé ngungkapaké manawa Sasha Grey bakal nekani Indonésia nalika filem POCONG MANDI GOYANG PINGGUL dirilis.[2]

Sinopsis[besut | besut sumber]

Ferdi kangtembe bali saka klub malam, dhèwèké mabuk lan nabrak mobil.[1] Sesasi sawisé kadadéan iku Ferdi sok weruh setan.[1] Ning wektu kang padha Ferdi uga njalin gayutan karo Sasha liwat donya maya.[1] Kulawarga Ferdi kang ngrasa cubriya, nyoba nyelidiki sapa kuwe Sasha.[1] Kaluwargané nemu gayutan anané Sasha karo kacilakaané Ferdi.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k Film Pocong Mandi Goyang Pinggul dipununduh tanggal 29 Agustus 2011
  2. a b c d e f g h Pocong Mandi Goyang Pinggul dipununduh tanggal 29 Agustus 2011