Naraguna:JV01 Muhammad Mabrur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Assalamualaikum,sugeng santen,tepangaken nami kula Muhammad Mabrur. Kula saking IKIP PGRI SEMARAMG Jurusan Pendidikan Bahasa Jawa.nuwun