Marissa Nasution

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Marissa Nasution
Marissa.jpg
LairMarissa Nasution
Jeneng liyaVJ Marissa
Pakaryanpembawa acara, VJ MTV
Taun aktif2007-sekarang
PasanganDaniel Mananta
Sana jaringanhttp://marissanasution.com

Marissa Nasution (lair ing Jakarta, 8 Fèbruari 1986; umur 33 taun) utawa kang kondhang kanthi jenengé VJ Marissa iku presenter lan juru main filem Indonésia.[1] Marissa iku wong wadon katurunan Jerman-Batak ini[2]

Karir[besut | besut sumber]

Marissa Nasution miwiti kariré nalika mèlu ajang MTV VJ Hunt taun 2007.[1] Nanging gelar VJ Hunt 2007 durung bisa Marissa cekel, amarga gelar iku dinduwèni déning Millane Fernandez, adhik saka Nino Fernandez kang setaun sadurungé uga mèlu acara iki.[1]

Ing reality show Katakan Cinta, Marissa kepilih dadi High Quality Jomblo ing episode Valentine 2005.[1] Ananing sawisé iku, Marissa banjur duwé gayutan karo Daniel Mananta[3]. Marissa nasution miwiti kariré nalika Marissa dadi presenter ing acara-acara MTV.[1] Nalika iku Marissa Nasution dadi bintang tamu utawa Guest VJ. Nanging saiki, Marissa Nasution wis dadi VJ MTV.[1]

Saiki, Marissa wis digawé sibuk karo acara Indonésian Idol ing taun 2008.[1] Amarga Marissa dadi pembawa acara ngancani mantan pacaré ya iku Daniel Mananta.[1] Saliyané iku, Marissa uga diiwangi karo Dewi Sandra.[1] Marissa lan Dewi nggantékaké Ata, sawisé Ata manggon ing Australia.[1] Marissa uga sinau akting ing filem-filem Indonésia.[1] Film kang kapisan dibintangi Marissa Nasution ya iku filem kang judhule Namaku Dick.[1] Marissa saiki uga dadi VJ MTV kang mimpin acara MTV AMPUH STAIRWAY TO SHOW lan uga mandu acara MANTAP.[1] Marissa uga dadi bintang filem ing filem-filem Indonésia kaya ta Mau Lagi? (2008), Mupeng (Muka Pengen) (2008), dan yang terakhir ya iku Janda Kembang (2009).[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n thejakartapost.com(dipunundhuh tanggal 11 Juli 2011)
  2. "VJ Marissa Nasution Tak Mau Menunggu", Indonésia.Web.Id,(dipunundhuh tanggal 11 Juli 2011)
  3. "Pacaran DANIEL MANANTA DAN VJ MARISSA", KapanLagi.com,(dipunundhuh tanggal 11 Juli 2011)