Naraguna:JV03 Muhammad Shofi'i

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Tepangaken nami kula Muhammad Shofi'i. Kula peserta kompetisi Papat Limpad 2012 saking Universitas Diponegoro Semarang. Kula asalipun saking Pati. Kula saking Jurusan Sejarah Universitas Diponegoro