Pasumbanging naraguna JV03 Muhammad Shofi'i

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Golèk pasumbangbukaktutup
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

15 Juni 2012

11 Juni 2012

  • 14.4611 Juni 2012 14.46 sa +1.180 A Sega gandhulKaca énggal: Sego gandul yaiku panganan khas saka Kabupaten Pati. Panganan iki jinise koyo sego pindang nanging penyajiane nganggo godhong gedang sing didadiko alase. Bahan-bahan sing dinggo...

7 Juni 2012

5 Juni 2012

4 Juni 2012