Parembugan Panganggo:JV058Pilar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV058Pilar!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.01 (UTC)


Ezagren ingin berkontribusi juga di WBJ 05:48, 21 Maret 2011 (UTC)

Patroli[besut sumber]

Nuwun sewu Mas Pilar panjenengan sampun absen wiwit tanggal 27 Maret 2011 ngantos dinten menika, total absen/lòwòk panjenengan dinten menika 5.

Sumongga menawi wonten wedal enggal-enggal nyunting.

Menawi absen/lòwòk mboten nyuting 5 dinten berturut-turut gugur lho.

Sugeng Makarya

Maturnuwun.Puryono rembugan

Tambahan Kantentuan Presensi Peserta[besut sumber]

Nuwun Sewu, JV058Pilar,

Syarat kantentuan absensi kagem peserta ingkang mboten nyunting dipuntambah 5 dinten ngantos tanggal 5 April. Peserta ingkang GUGUR menika ingkang mboten nyunting 10 dinten. Dipunetang saking tanggal 27 Maret - 5 April 2011.

Ayo semangat lan padha nyunting!!!

Sugeng Makarya

Salam Taklim

Maturnuwun Puryono rembuganbaytea

Ayo Nyunting[besut sumber]

Nuwun sewu, JV058Pilar

Mangga semangat Makarya lan enggal-enggal nyunting malih,

Matur nuwun

Salam. PL09Puryono rembugan

Kriteria panganggo aktif lan aktif banget[besut sumber]

Nuwun sewu, JV085Pilar


Miturut statistik Wikimedia, sing dianggep kontributor aktif banget iku sing nyunting kaping satus utawa luwih jroning sasasi. Déné sing dianggep aktif iku sing nyunting kaping 5 utawa luwih jroning sasasi.Kangge peserta mangga tetep semangat NYUNTING.Matur nuwun.

Salam Taklim.PL09Puryono rembugan

GUGUR[besut sumber]

Hai Pilar,

Adhedhasar suntingan kontribusi panjenengan, panjenengan pungkasan nyunting ing tanggal 29 Maret 2011. Pramila, panjenengan GUGUR saking kompetisi Papat Limpad jalaran boten naté nyunting 10 dinten maturut-turut. Matur nuwun awit panyengkuyungipun ndhèrèk kompetisi Papat Limpad. Panjenengan taksih saged paring kontribusi ing Wikipedia basa Jawa minangka relawan biasa lan suntingan panjenengan boten kétung malih minangka suntingan kompetisi. Nuwun.

Smiley.png

JV400Hendra rembugan 01:31, 19 April 2011 (UTC)