Cristian Gonzálés

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cristian Gonzálés
Cristian Gonzales.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Cristian Gérard Alfaro Gonzáles
Tanggal lair 30 Agustus 1976 (umur 39)
Papan lair Cithakan:Country data uruguay Montevideo, Uruguay
Dhuwur 1.77 m (5 ft 10 in)
Posisi pamain Penyerang tengah
Informasi klub
Klub saiki Persisam Samarinda
Nomer 99
Karir remaja
19901995 Defensor Sporting
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1995–1997
1997–1999
1999–2000
2000–2003
2003–2005
2005–2008
2008–2009
2009–2010
2010–
Sud America
Huracán Corrientes (pinjaman)
Sud America
Deportivo Maldonado
PSM Makassar
Persik Kediri
Persib Bandung (pinjaman)
Persib Bandung
Persib Bandung
1 (0)
3 (0)
12 (1)
22 (1)
26 (27)
83 (88)
16 (14)
38 (32)
Tim nasional
2010sapunika Cithakan:Country data indonésia Indonésia 9 (6)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 30 Desember 2010


Cristian Gérard Alfaro Gonzáles (lair ing Montevideo, Uruguay, 30 Agustus 1976; umur 39 taun) inggih punika salah satunggalipun pemain bal-balan saking Indonésia ingkang gadhah posisi minangka penyerang tengah utawi penyerang tunggal.[1]. Saderengipun dados warga nagara indonesia, piyambakipun punika warga nagara Uruguay, ananging wiwit 1 November 2010, piyambakipun resmi dados warga nagara Indonésia.[2] Sapunika Gonzáles main wonten ing klub bal Arema.[3] Awit 21 November 2010 panjenenganipun mlebet timnas Indonésia.[2]

Profil[besut | besut sumber]

Cristian punika kalebet salah satunggaling penyerang ingkang paling mbebayani ing sadangunipun sejarah kompetisi bal-balan Indonésia.[2] Kasaenanipun ing bab nendhang, nglebetaken bal, visi permainan, fisik, lan sundhulan punika dados andhalanipun.[2] Wekdal main ing Uruguay, piyambakipun dados gelandang serang. Ananging prodhuktivitasipun kirang sanget saéngga piyambakipun lajeng hijrah dhateng PSM Makassar kanthi status bebas transfer, lan pikantuk posisi minangka panyerang. Miturut Badan Liga Indonésia ing musim 2006, piyambakipun dados pemain paling awis ing Liga Indonésia kanthi bayaran 1,2 Milyar [4] Tanggal 21 November 2010 Cristian Gonzales miwiti main dados anggota timnas sepak bola Indonésia nglawan Timor Lésté, lan langsung nglebetaken kalih gol.[5] Salajengipun, piyambakipun mlebet tim inti Timnas Indonésia ing Piala Suzuki AFF 2010.[2] Sasampunipun nggarwa kaliyan pawestri Indonésia ingkang asmanipun Eva Nurida Siregar, piyambakipun pikantuk paspor Indonésia. Cristian lan Eva Gonzales pikantuk kalih momongan Fernando lan Florencia. Piyambakipun ugi kagungan putra saking. Cristian mlebet agami Islam ing taun 2003 lan gantos nami Mustafa Habibi.[2]

Prestasi[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Individu[besut | besut sumber]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Cristian Gonzales(dipunakses ing tanggal 18 Juni 2011)
  2. ^ a b c d e f Profil singkat Christian Gonzales (dipunakses ing tanggal 18 Juni 2011)
  3. ^ [1](dipunakses ing tanggal 9 Maret 2013)
  4. ^ BOLA Edisi 1652, 2006.
  5. ^ "El Loco" Dua Gol, Indonésia Bantai Timor Leste 6-0(dipunakses ing tanggal 18 Juni 2011)

Pranala Njawi[besut | besut sumber]