Ferdi Hasan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ferdi Hasan
Ferdi Hasan.jpg
Bojo Safina

Ferdi Hasan (lair ing Jakarta, 30 Mèi 1973; umur 46 taun) inggih punika panatacara utawi presenter Indonésia.[1][2]

Pendidikan[besut | besut sumber]

Sanajan lair ing Jakarta, Ferdi nelasaken wekdal sekolahipun (TK ngantos SMP) ing Los Angeles, Amérikah Sarékat.[1] Babagan punika amargi Ferdi lan kakangipun ndhèrèk tiyang sepuhipun, Hasan Rahaya lan Susi Susasti ingkang tugasing Amérikah Sarékat.[1] Nalika mlebet dhateng Daily City Elementary Scholl, tiyang sepuhipun dipuntugasaken malih dhateng Indonésia.[1] Ferdi lan kakangipun kedah sinau mandiri. Wekdal SMA dipunlaksanakaken ing SMA Negeri 70 Jakarta.[1] Sasampunipun punika, lajeng dipunlajengaken ing Edmond Community College ing Seattle, Amérikah Sarékat.[1] Ferdi ugi naté sinau pendidikan marketing ing Bay Plenty Polytechnic Tauranga, Selandia Baru.[1]

Karier[besut | besut sumber]

Ferdi misuwur minangka presenter televisi. Saderengipun punika, Ferdi naté dados penyiar radio swasta lan dados foto model ing kalawarti.[1] Nanging debut kasuksesanipun minangka bintang dipunwiiwti nalika dados pemandu kuis Sigma ing salah satunggalipun TV swasta.[1] Ferdi asring dados host ing kathah paket acara, kalebet even-even ingkang kathah dipusiaraken ing stasiun TV.[1] Kaprofesionalipun saged kauji nalika Ferdi pikantuk kanugrahan Panasonic Award ing taun 2002 lan 2003 minangka panatacara talkshow jaler ingkang paling favorit.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k Ferdi Hasan dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)
  2. Ferdi Hasan Bangga Dua Anaknya Puasa dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)

Pranala njawi[besut | besut sumber]