Tyas Mirasih Endah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mirasih Tyas Endah
Mirasih-tyas-endah.jpg
LairMirasih Tyas Endah
Pakaryanaktris, model
Taun aktif2002 - sekarang
Wong tuwaSurman Widiatmo dan Hedy Elias

Mirasih Tyas Endah (lair ing Jakarta, 8 April 1987; umur 33 taun).[1] Tyas Mirasih ya iku salah sijiné modhél video klip, presenter, lan juru main sinétron Indonésia.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Tyas miwiti kariré ing donyaning hiburan Indonésia sawisé dadi finalis GADIS Sampul 2002.[2] Sanajan mangkono, jeneng Tyas Mirasih wiwit misuwur nalika dadi bintang ing video klip "Demi Waktu" duwéké kelompok band Ungu.[1] Sawisé iku, Tyas sansaya akèh dadi bintang ing video klip kaya ta "Seperti Yang Dulu" (Ungu), "Seperti Yang Kumau" (Baim), "Menjaga Hati" (Yovie & Nuno), "Bersama Bintang" (Drive), lan "Cintai Aku Lagi" (Sania).[1]

Ora mung dadi modhél video klip, Tyas uga main sinétron.[1] Tyas anak kang wuragil saka sadulur kang cacahé telu.[1] Tyas Mirasih anak saka pasangan Surman Widiatmo dan Hedy Elias.[1] Sinetron kang tau dibintangi Tyas Mirasih ya iku sinétron kang judhulé Teman Nanging Mesra, Sepatu Kaca, lan Cinta Itu Ngga Buta.[1]

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Sanajan Tyas lagi waé kerja ing donyaning hiburan, nanging jeneng Tyas Mirasih uga kerep disiyaraké ing pawarta-pawarta ing infotainment.[1][1][1][1] Iki amarga Tyas kerep gonta-ganti pacar saka kalangan artis.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m Profil di KapanLagi.com(dipunundhuh tanggal 15 Juli 2011)
  2. GADIS Sampul 2002(dipunundhuh tanggal 15 Juli 2011)