Naraguna:JV01 alekhidayat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
JV01 alekhidayat
Panganggo
Alek.jpg
JenengAlek Hidayat
Tandha tanganalek (peserta)
LokasiJawi Tengah
NegaraIndonésia
Kothak panganggo
Onigiri cheerleader.gif
Pribadi

Nuwun sewu, tepangaken,

Nami kula, Alek Hidayat mahasiswa Ikip Pgri Semarang, Fakultas Pendidikan Matematika lan Ilmu Pengetahuan Alam , Pendidikan Fisika, samenika kula manggen ing desa Jatisari rt 02 rw II, kecamatan Nalumsari, Kabupaten Jepara, Jawi Tengah, Indonesia. Kula Kelairan Jepara, 11 Juni 1991. Matur NuwunAyo nguri-uri budhaya Jawa.

Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif

Personawiki[besut | besut sumber]

Asal Muasal
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
jv-1Naraguna puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
jv-2Naraguna puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.

Perkakas
Firefox Logo, 2017.svg
Panganggo iki nggunaknå browser Mozilla Firefox


Laptop z tacką.svg
Panganggo iki nggunakaké Laptop


Own windows logo xp.svg
Panganggo iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP

Logo Internet Explorer
Panganggo iki migunakaké browser Internèt Explorer

Keprigelan Maca
Learning Arabic calligraphy.jpg
Panganggo iki bisa måcå Aksara Arab


Aksara Jawa.png
Panganggo iki bisa maca aksara Jawa



Klangenan
Sayur singkong.JPG
Panganggo iki seneng maem Sayur-sayuran


Indonesian fried tempeh.JPG
Panganggo iki panganan klangenané Témpé


Bakso Daging Sapi.jpg
Panganggo iki klangenanné Bakso