Aming

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aming
Aming.jpg
LairAming Supriatna Sugandhi
Pakaryanaktor, pelawak

Aming duwé jeneng dawa Aming Supriatna Sugandhi lair 7 Novèmber 1980; umur 39 taun ya iku pelawak kang wektu iki cukup kondhang ing acara komédhi Extravaganza ing Trans TV.[1] Saliyané iku uga dadi bintang iklan, ya iku dadi bintang iklan ajeg kartu "AS" saka Telkomsel.[1]

Aming iku anak kaping 9 saka 10 paseduluran.[1] Aming biyasa ditepungi dadi sosok kang saben éntuk peran mesthi dadi waria.[1] Aming iku lulusan Fakultas Seni Rupa lan Désain ITB (Institut Teknologi Bandung).[2] Kejaba aktif dadi pelawak, Aming uga ditepungi dadi juru main sinétron lan présènter.[2]

Rupa tampilan[besut | besut sumber]

Sinétron[besut | besut sumber]

Filmografi[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d Aming(08 Juli 2011)
  2. a b c d e Aming(08 Juli 2011)