Aming

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aming
Aming.jpg
Lair Aming Supriatna Sugandhi
Pakaryan aktor, pelawak

Aming duwé jeneng dawa Aming Supriatna Sugandhi lair 7 Novèmber 1980; umur 38 taun ya iku pelawak kang wektu iki cukup kondhang ing acara komédhi Extravaganza ing Trans TV.[1] Saliyané iku uga dadi bintang iklan, ya iku dadi bintang iklan ajeg kartu "AS" saka Telkomsel.[1]

Aming iku anak kaping 9 saka 10 paseduluran.[1] Aming biyasa ditepungi dadi sosok kang saben éntuk peran mesthi dadi waria.[1] Aming iku lulusan Fakultas Seni Rupa lan Désain ITB (Institut Teknologi Bandung).[2] Kejaba aktif dadi pelawak, Aming uga ditepungi dadi juru main sinétron lan présènter.[2]

Rupa tampilan[besut | besut sumber]

Sinétron[besut | besut sumber]

Filmografi[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d Aming(08 Juli 2011)
  2. a b c d e Aming(08 Juli 2011)