Telkomsel

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Telkomsel ya iku salah siji parusahaan operator tilpun ing Indonesia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Telkomsel&oldid=976415"