Parembugan Panganggo:JV037Heri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV037Heri!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.02 (UTC)


Ezagren ingin berkontribusi juga di WBJ 05:48, 21 Maret 2011 (UTC)

Mangga Nyunting[besut sumber]

Nuwun, kagem mas Heri supados enggal-enggal nyunting.baytea 05:23, 28 Maret 2011 (UTC)

Sugeng rawuh[besut sumber]

Sugeng rawuh, JV037Heri!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.25 (UTC)


PATROLI[besut sumber]

PATROLI

  1. Jeneng Artikel: Ki Narto Sabdo
  2. Gambar : durung ana
  3. Kategori : wis ana ananging isine durung trep karo jeneng artikel
  4. Wikifisasi : wis ana nanging perlu ditambahi maneh
  5. Interwiki : durung ana
  6. Diakritik : durung ana (tuladhane ana hurup è utawa é)
  7. Referensi : isih kurang
  8. Keterangan : cacahe tembung isih kurang amarga saora-orane ana 160 tembung

Nuwun baytea 02:05, 29 Maret 2011 (UTC)

PATROLI[besut sumber]

Kula nuwun JV037Heri...

menika hasil Patroli Babak 1

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 30 Maret 2011 2. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Prabu santanu 0 dereng mlebet dereng dereng dereng dereng kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nurulbaitirohmah rembuganbaytea 10:21, 31 Maret 2011 (UTC)

PATROLI[besut sumber]

Kula nuwun JV037Heri...

menika hasil Patroli Babak 1

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 30 Maret 2011 2. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Prabu santanu 0 dereng mlebet dereng dereng dereng dereng kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nurulbaitirohmah rembuganbaytea 10:21, 31 Maret 2011 (UTC)

Ki Narto Sabdo[besut sumber]

Kula nuwun Mas Heri, saya lihat anda mengembangkan artikel tokoh Ki Narto Sabdo. Bagus nih, Mas :) Saya harap artikel yang menarik ini bisa berkembang lebih jauh. Beberapa tips dari saya (semoga berkenan):

  • Ternyata sudah ada artikel serupa di bahasa Indonesia: http://id.wikipedia.org/wiki/Nartosabdho. Saya sudah tambahkan interwikinya. Nanti untuk memudahkan Mas mencari interwiki di artikel2 lainnya, cek saja di Wikipedia bahasa Indonesia atau bahasa Inggris (http://en.wikipedia.org). Lalu klik tulisan sunting di subjudul yang paling bawah, dan Mas tinggal salin saja interwikinya.
  • Kita juga bisa membuat wikifisasi (link) ke artikel lain meskipun judulnya tidak pas/persis sama. Misalnya untuk "Institut Seni Indonesia" dengan "Institut Seni Indonesia Surakarta". Mas bisa tulis seperti ini --> [[Institut Seni Indonesia Surakarta|Institut Seni Indonesia]]. Dengan demikian, yang tertampil di artikel adalah "Institut Seni Indonesia", sedangkan ketika diklik akan menuju artikel "Institut Seni Indonesia Surakarta". Contoh lainnya di artikel, adalah "Surakarta" yang bila diklik akan menuju artikel "Kutha Surakarta".
  • Bila kita mengetahui lokasi dan tanggal kelahiran dan kematian seorang tokoh, kita bisa memakai cithakan {{lahirmati|[[Kabupaten Klaten|Klaten]]|25|8|1925|[[Kutha Semarang|Semarang]]|7|10|1985}} untuk mempermudah, nanti di artikelnya akan keluar otomatis seperti demikian --> "lair ing Klaten, 25 Agustus 1925 – tilar donya ing Semarang, 7 Oktober 1985 kanthi yuswa 60 taun". Silakan bagian lokasi dan tanggal Mas ganti-ganti untuk tokoh2 lainnya. Bagusnya lagi, secara otomatis cithakan tersebut menambahkan 2 kategori, yaitu "Lair 1925" dan "Pati 1985" di bagian bawah artikel.
  • Terakhir, penulisan referensinya perlu juga diperhatikan huruf kapital dan spasinya, serta biasanya untuk judul buku penulisannya dimiringkan.

Demikian Mas Heri, sedikit bantu-bantu saya untuk menyempurnakan artikelnya. Semua perubahannya bisa Mas lihat di sini. Matur nuwun dan semoga membantu, JV500Ichsan rembugan 11:30, 31 Maret 2011 (UTC)

Tambahan Kantentuan Presensi Peserta[besut sumber]

Nuwun Sewu, JV037Heri,

Syarat kantentuan absensi kagem peserta ingkang mboten nyunting dipuntambah 5 dinten ngantos tanggal 5 April. Peserta ingkang GUGUR menika ingkang mboten nyunting 10 dinten. Dipunetang saking tanggal 27 Maret - 5 April 2011.

Ayo padha nyunting!!!

Semangat!!!! Nurulbaitirohmah rembuganbaytea 03:41, 1 April 2011 (UTC)

Semangat Makarya[besut sumber]

Ayo nyunting, sedhela maneh putaran I rampung..SEMANGAT...

Onigiri cheerleader.gif

Nurulbaitirohmah rembugan Nurulbaitirohmah 08:24, 19 April 2011 (UTC)

GUGUR[besut sumber]

Hai Heri,

Adhedhasar suntingan kontribusi panjenengan, panjenengan pungkasan nyunting ing tanggal 9 April 2011. Pramila, panjenengan GUGUR saking kompetisi Papat Limpad jalaran boten naté nyunting 10 dinten maturut-turut. Matur nuwun awit panyengkuyungipun ndhèrèk kompetisi Papat Limpad. Panjenengan taksih saged paring kontribusi ing Wikipedia basa Jawa minangka relawan biasa lan suntingan panjenengan boten kétung malih minangka suntingan kompetisi. Nuwun.

Smiley.png

JV400Hendra rembugan 06:38, 22 April 2011 (UTC)