Eka Ramdani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Eka Ramdani
250px
Katerangan priangga
Jeneng dawa Eka Ramdani
Dhuwur 165 m (541 ft 4.1 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Persisam samarinda
Angka 8
Karir nom
UNI
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2000-2002
2003-2004
2005-2007
2008-2011
2011—kini
Persib Bandung
Persijatim
Persib Bandung
Persib Bandung
Persisam Putra Samarinda
 ? (?)
? (?)
71 (?)
52 (6)
Tim nasioanl
Flag of Indonésia Indonésia 21 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 26 september 2011

Eka Ramdani (lair ing Purwakarta, Jawa Kulon, 18 Juni 1984; umur 32 taun).[1] Eka Ramdani punika pemain bal asil binaan tim junior Persib Bandung kanthi nggabung kaliyan PS UNI, salah setunggaling klub anggota Persib.[2] Nalika semanten yuswanipun Eka Ramdani taksih welasan taun.[2] Salajengipun, Eka Ramdani lajeng dados salah setunggaling pemain timnas Indonésia ingkang nggadhahi bakat ingkang saé.[2] Eka Ramdani naté dados pemain timnas Indonésia nalika main wonten ing Pra Piala Asia U-16, Piala ASEAN U-19, Pra Piala Asia U-20, Piala Sultan Brunei U-21, Pra Olimpiade Athena saha SEA Games(U-23).[2] Kejawi punika Eka Ramdani ugi main wonten ing timnas senior nalika main memengsahan kaliyan Afrika Selatan wonten ing pertandingan persahabatan ingkang dipunwontenaken ing Stadion Utama Gelora Bung Karno, Senayan nalika taun 2005.[2] Eka Ramdani ugi asring mbelani timnas Indonésia nalika wonten even-even internasional.[2] Eka Ramdani punika pikantuk julukan Cebol, punika awit badanipun ingkang alit saha nginggilipun ingkang namung 165 cm.[2] Eka Ramdani nate main wonten ing klub Jakarta Timur, Persijatim. Ananging pemain kanthi nomer punggung 18 punika lajeng wangsul malih wonten ing klub Persib.[2] Eka Ramdani punika dados salah setunggaling pemain bal ingkang dados inceran tim-tim nasional, pramila Eka Ramdani punika kalebet pemain ingkang langkung awis reginipun ing Indonésia.[2] Persib ngantos ngedalaken arta ingkang cacahipun 500 yuta kanggé ngontrak Eka Ramdani kanthi wekdal setunggal musim.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)persib.co.id(dipunundhuh tanggal 25 September 2011)
  2. ^ a b c d e f g h i j (id)goal.com(dipunundhuh tanggal 25 September 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Eka_Ramdani&oldid=1084689"