Kali Klawing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Klawing.jpg

Kali Klawing iku kali sing asalé saka Gunung Slamet lan mili ing sadawaning kabupatèn Purbalingga nganti nggabung karo Kali Serayu ing Kabupatèn Banyumas. Kali Klawing kalebu kali sing kerep dianggo latihan lan wisata kayak.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]