Parembugan Naraguna:JV01Rizky

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Panganggé JV01Rizky, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

    Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:


    Kanggé maringi tapak asma wonten ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun! Meursault2004ngobrol 5 Juni 2012 08.52 (UTC)Wangsuli[wangsuli]

    Patroli[besut sumber]

    Haloo JV01Rizky... Menika patroli saking kula, sumangga dipun pirsani.

    • Wiwit tanggal 7 Mei 2012 Panjenengan presensi kaping 1 dinten kemawon. Sumangga dipun pirsani wonten ngriki
    Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
    Hambalang - - - v - - Sumangga dipun lajengaken
    Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

    Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 2 Juli 2012 12.16 (UTC)Wangsuli[wangsuli]

    Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

    Ayo dina iki Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

    • Peraturan umum :
    1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
    2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
    3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
    4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
    • Peraturan Putaran I:
    1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
    2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
    3. Minimal 200 artikel rintisan

    Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 17 September 2012 01.43 (UTC)

    Artikel Pilihan Babak I[besut sumber]

    Halo JV01Rizky

    Tetep semangat nyunting ya dex. Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I bakalan ditutup lho. Jadi, kirimkan artikel pilihan kamu ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel kamu yang ada untuk dijadikan artikel pilihan kamu.

    Semangat ya dex. Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 26 November 2012 13.37 (UTC) Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif

    Semangat[besut sumber]

    Semangat ndamel artikel artikel rintisan.  Ihda  Crown.png rembugan 26 Desember 2012 11.01 (UTC) Onigiri cheerleader.gif

    Pengumuman Gugur[besut sumber]

    Nuwun sewu Rizky, miturut peraturan panjenengan sampun GUGUR ing Kompetisi Papat Limpad menika. Maturnuwun... Menawi sempet nyunting mangga nyunting, idhep-idhep latihan nyerat lan amal ilmu. Hehehe...

    Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 25 Februari 2013 10.56 (UTC)